5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Skylum

Skylum is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bewerken van foto’s. Ze hebben verschillende tools ontwikkeld waarmee klanten hun zelfgemaakte foto’s kunnen bewerken. Met verschillende intuïtieve functies kunnen gebruikers hun foto’s bijwerken tot hoe ze ze hadden voorgesteld. Ze kunnen bijvoorbeeld kleuren naar voren halen, bepaalde lagen bewerken of contrasten verhogen en verlagen. De producten van Skylum hebben namen als Luminar en Aurora. De laatste toevoeging is Luminar Neo, de uitleg over de functionaliteiten hiervan kun je lezen op Skylum.com. Ook is hier meer te vinden over het lidmaatschap bij Skylum en de marktplaats die het bedrijf beschikbaar heeft. Er worden vaak nieuwe functies en updates gepubliceerd, ook hiervoor kun je de website in de gaten houden om op de hoogte te blijven. De producten van Skylum worden zowel door professionals als door amateurfotografen over de hele wereld gebruikt.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Skylum. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Skylum of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Skylum al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Skylum te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Skylum, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Skylum van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Skylum

Skylum

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.