Gemiddelde beoordeling:
10
10
2Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
2Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
2Reviews

fENNA

fENNA is een boekhoudbedrijf dat pakketten aanbiedt voor ZZP-ers, Eenmanszaken en BV’s, zowel startende als bestaande ondernemingen kunnen hier terecht. De service van fENNA omvat, maar is niet beperkt tot: facturen versturen en bewaren, reminders voor betaaltermijnen, automatisch BTW boeken, ICP-aangifte versturen, bankafschriften lezen en nog veel meer. Één van de voordelen van fENNA is dat een externe boekhouder eenvoudig gebruik kan maken van het systeem. Op de website staat aangegeven dat fENNA eenvoudig, betrouwbaar en slim is. Er worden verschillende abonnementen aangeboden, van klein naar groot en al beschikbaar vanaf €0 per maand. Klanten kunnen een gratis proefperiode starten om kennis te maken met het systeem, en daarna naar wens een abonnement afsluiten om de dienstverlening voort te zetten. Contact voor vragen en hulp is mogelijk via de telefoon en via e-mail. fENNA is aangesloten bij Kiyoh en verzamelt daar beoordelingen van klanten, in 2022 scoort de online boekhouder gemiddeld een 8,8.

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van fENNA of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij fENNA al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van fENNA te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over fENNA, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over fENNA van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  erg goed pakket
  Ik ben geen held met boekhouden maar met Fenna begin ik het haast leuk te vinden. Veel makkelijker te gebruiken dan mijn vorige programma’s en zelfs excel.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Makkelijk en goedkoop
  Voor wat fenna te bieden heeft is de prijs erg laag! Ik zit nu 2 weken in de proefperiode en heb alles al helemaal op orde. Eerder gedoe met excel sheets ga ik nooit meer doen!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk fENNA

fENNA

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.