5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Top programma
  Een perfecte extra toepassing voor mij als ondernemer. Ik verwachtte eigenlijk dat ik dit minder nodig had dan ik het bleek te hebben. Soldo heeft mijn ogen geopend op enkele vlakken en voor mooie besparingen gezorgd.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Soldo

Soldo is een aanbieder van een dienst die wordt ondersteund door software waarmee grote en kleine bedrijven hun uitgaven kunnen monitoren en in balans kunnen houden. Er zijn diverse situaties en onderwerpen waar Soldo.com een oplossing voor heeft. Er kan bijvoorbeeld aan een dashboard worden gedacht waarin alle details van de geldstromen te zien zijn voor een eenvoudig overzicht, daarnaast zijn aspecten zoals betaalkaarten, portefeuilles, bestedingscontroles, aankopen, brandstof, rapporten en integraties allemaal mogelijk binnen Soldo. Soldo.com ondersteunt vele bedrijven met betrekking tot uitgavenbeheer. Via de website van Soldo is het mogelijk om een gratis demo aan te vragen om te bepalen of de dienstverlening bij jouw bedrijf past. Bekijk de website voor alle details en mogelijkheden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Soldo. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Soldo of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Soldo al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Soldo te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Soldo, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Soldo van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Soldo

Soldo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.