5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Norton

Norton is een wereldwijd bekend cybersecurity bedrijf dat producten en diensten levert aan particulieren en aan bedrijven. Norton levert onder andere een softwarepakket voor Computers, maar ook voor mobiele apparaten. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van de VPN mogelijkheden van Norton waarmee het browsen helemaal anoniem kan blijven. Ondersteuning voor klanten is eenvoudig toegankelijk via de website Norton.com, daar kan tevens een proefperiode van een abonnement worden gestart om te testen of Norton aansluit bij de verwachtingen. Op zoek naar digitale beveiliging? Neem dan een kijkje op de website van norton.com.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Norton. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Norton? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Norton ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Norton daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Norton of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Norton

Norton

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.