5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

File Viewer Plus

File Viewer Plus is een softwareprogramma voor het openen, bewerken en converteren van meer dan 400 bestandstypen. De toepassing biedt een moderne interface en verbeterde prestaties, geoptimaliseerd voor Windows. Deze toepassing biedt uitgebreide ondersteuning voor een groot aantal bestandsformaten, waaronder documenten, afbeeldingen, audio, video en archieven. Gebruikers kunnen tekstdocumenten bewerken in de tekstverwerker en andere soorten inhoud verwerken met tools die specifiek zijn voor elk formaat. Belangrijke functies zijn onder andere de mogelijkheid om Microsoft Office-documenten te openen en op te slaan, PDF’s te bekijken en te converteren, afbeeldingen te beheren en te bewerken – inclusief onbewerkte camerabestanden – en multimediabestanden af te spelen. De software bevat ook een batchconverter voor het verwerken van meerdere bestanden tegelijk.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met File Viewer Plus. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van File Viewer Plus of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij File Viewer Plus al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van File Viewer Plus te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over File Viewer Plus, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over File Viewer Plus van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk File Viewer Plus

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.