5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

LuckLuckGo

LuckLuckGo is een softwaretool die gespecialiseerd is in het wijzigen van GPS-locatie-instellingen op iOS-apparaten. De software stelt gebruikers in staat om hun geografische locatie met één klik te wijzigen naar elke plek ter wereld, zodat ze toegang kunnen krijgen tot diensten met een beperkte geografische locatie, hun privacy kunnen beschermen en hun ervaring in games en apps met locatiegebaseerde diensten (LBS) kunnen verbeteren. LuckLuckGo biedt functies zoals GPS joystick-modus, simulatie van GPS-bewegingen op aangepaste snelheden en de mogelijkheid om GPX-bestanden te importeren en exporteren om gepersonaliseerde routes te maken. De tool is compatibel met de nieuwste iOS-versies en ondersteunt meerdere apparaten tegelijk via een WiFi-verbinding. Gebruikers kunnen profiteren van functies zoals het instellen van bewegingspatronen met instelbare snelheid en een cooldown timer om locatieproblemen te voorkomen. LuckLuckGo is ontworpen voor gebruikers die willen beheren hoe hun locatiegegevens worden gebruikt, augmented reality (AR) games willen spelen vanuit de veiligheid van hun huis of toegang willen krijgen tot bredere sociale interacties op dating apps door hun locatie te spoofen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met LuckLuckGo. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van LuckLuckGo? Lees in reviews van gebruikers hoe zij LuckLuckGo ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van LuckLuckGo daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je LuckLuckGo of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk LuckLuckGo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.