5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

iContact

iContact is een e-mailmarketingplatform dat is ontworpen om kleine bedrijven te helpen hun publiek te laten groeien, klanten te binden en leads en verkoop te stimuleren. De website beweert duizenden bedrijven wereldwijd te hebben geholpen bij het versturen van miljarden e-mails per maand.

iContact biedt verschillende tools, waaronder een drag-and-drop e-mail designer waarmee gebruikers visueel verbluffende e-mails kunnen maken zonder code te schrijven. Het platform biedt ook toegang tot een bibliotheek van professioneel ontworpen sjablonen die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de stijl van een merk.

Het platform biedt ook een reeks online tools, zoals landingspagina’s en formulieren, om bedrijven te helpen een online aanwezigheid op te bouwen en leads te verzamelen. Het platform biedt ook integraties met Salesforce en andere populaire applicaties, waardoor het eenvoudig is om contacten te synchroniseren en campagnes te automatiseren.

Automatiseringstools, zoals e-mailautomatisering en slimme verzending, helpen bedrijven gepersonaliseerde en relevante berichten op het juiste moment naar hun publiek te sturen. iContact biedt ook doelgroepsegmenteringstools, toegang voor meerdere gebruikers en prestatierapportage om bedrijven te helpen hun klanten beter te begrijpen en de campagneresultaten te verbeteren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met iContact. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van iContact of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij iContact al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van iContact te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over iContact, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over iContact van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van iContact

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij iContact.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.