5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Tradogram

Tradogram is een cloud-based business spend management platform dat een lichtgewicht, flexibele en betaalbare oplossing biedt voor inkopers en besluitvormers op het gebied van inkoop. Met actieve gebruikers in meer dan 80 landen stroomlijnt Tradogram het inkoopproces door gebruikers in staat te stellen leveranciers te beheren, inzicht te krijgen in uitgaven en kosten te verlagen. Het platform biedt administratieve en operationele tools om bedrijven te helpen hun uitgaven effectief te beheren. De administratieve inkooptools van Tradogram geven het management inzicht in de bedrijfsuitgaven, terwijl de operationele inkooptools een naadloze samenwerking tussen afdelingen en externe leveranciers mogelijk maken. De functies omvatten beheer op meerdere niveaus, gebruikersrechten, leverancierslijsten, artikelcatalogi, goedkeuringsworkflows, real-time budgettracering, rapportage en voorraadbeheer. Het biedt ook operationele tools zoals aanvragen, inkooporders, het aanmaken van facturen, uitgaven, contractbeheer en instant messaging. Het platform kan worden geconfigureerd om aan specifieke behoeften te voldoen en kan worden geïntegreerd met bestaande financiële infrastructuur. Het bedrijf biedt abonnementsopties om bedrijven te helpen schalen zonder de kosten te verhogen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Tradogram. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Tradogram? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Tradogram ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Tradogram daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Tradogram of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Tradogram

Tradogram

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.