5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  voor ZZP
  Heel goed voor ZZP doeleinden.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Heel overzichtelijk
  Ik ben echt geen held met de cijfertjes. Van mijn boekhouder moet ik met Informer en dat gaat me veel beter af dan ik dacht. Je gaat het haast nog leuk vinden. In ieder geval ook voor mensen zonder gevoel voor cijfers is dit heel goed te doen, dus geen paniek!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Informer.nl

Informer is een boekhoudprogramma speciaal voor ZZP’ers, MKBers en kleine zelfstandigen. Het programma richt zich voornamelijk op starters en probeert zich te onderscheiden door eenvoud. Bijvoorbeeld door online te factureren en uitgaven te kunnen inschieten via Whatsapp. Het is mogelijk de bankrekeningen direct te koppelen met Informer en het bedrijf werkt samen met de Belastingdienst om aangiftes te kunnen verwerken. Het programma is te gebruiken in samenwerking met boekhouders of accountants en kan gratis getest worden. Daarna werkt het bedrijf met een maandelijks tarief voor het gebruik van de verschillende functies.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Informer.nl. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Informer.nl? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Informer.nl ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Informer.nl daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Informer.nl of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Informer.nl

Informer

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.