3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  6
  Voelt gedateerd
  Ik vind het bedrijf niet meer van deze tijd, zeer moeilijk contact te krijgen. Hopelijk functioneert het wel goed.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Kaspersky

Het bedrijf Kaspersky werd in het jaar 1997 opgericht en richt zich met haar diensten op het wereldwijd leveren van cyberbeveiliging. Het bedrijf biedt tal van diensten en beveiligingsoplossingen voor zowel bedrijven als overheden, consumenten en cruciale infrastructuur te beschermen. Het bedrijf biedt momenteel meer dan 400 miljoen mensen en 240.000 zakelijke klanten bescherming met haar geavanceerde technologie. In 2021 is het bedrijf benoemd tot Wave Leader op het gebied van External Threat Intelligence Services door Forrester. De holding van het bedrijf is geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf Kaspersky is actief in tweehonderd landen en heeft in 31 van deze landen 35 eigen kantoren staan. Het bedrijf heeft meer dan 3800 medewerkers in dienst. Kaspersky biedt oplossingen voor kleine bedrijven tot 50 werknemers, grotere bedrijven met 51 tot 999 medewerkers en oplossingen voor bedrijven met meer dan duizend werknemers. Ook als consument kun je bij Kaspersky terecht voor cybersecurity-oplossingen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Kaspersky. De gemiddelde beoordeling van 6/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Kaspersky? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Kaspersky ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Kaspersky daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Kaspersky of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Kaspersky

Kaspersky

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.