5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Bullguard.com

Bullguard.com is een cyberbeveiligingsbedrijf die zich richt op het beschermen van de gegevens van internetgebruikers. De diensten worden aangeboden door een team van 4 man, die allemaal hun sporen hebben verdiend in de IT wereld en beschikken over hoogstaande IT kennis en ervaring op dit gebied. Op de website staan er gerenommeerde organisaties zoals BBC, The Sun, The Guardian en Vice vermeld, die allemaal ook gebruik maken van de diensten van bullguard.com. Dit wekt bij klanten wel een vertrouwensgevoel op. Op de website van bullguard.com is het een zee aan informatie over de verschillende diensten. Verder is er op de website ook de zogenoemde opleidingscentrum waar klanten kennis tot zich kunnen nemen over het beveiligen van informatie op hun apparaten. Verder is er op de website van de bullguard verschillende blog berichten te vinden die hun licht laten schijnen op de laatste beveiligingsnieuws berichten.
Via de website is het mogelijk om een chat te beginnen met één van de medewerkers van bullguard.com voor meer informatie. De verschillende producten kunnen ook voor een bepaalde tijd gratis worden gebruikt. Dit zijn de pakketten die vallen onder de categorie gratis proefversie. Via Facebook, Twitter en LinkedIn is bullguard.com ook te volgen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Bullguard.com. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Bullguard.com of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Bullguard.com al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Bullguard.com te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Bullguard.com, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Bullguard.com van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Bullguard.com

Bullguard

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.