4.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9/10
(6 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 6
 1. Beoordeling:

  6
  Vrij ingewikkeld
  Ik vind het te ingewikkeld. Dat kan natuurlijk ook aan mij liggen maar ik ben niet helemaal blij met de overstap. Dit moest vanwege mn boekhouder.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  heel handig
  Echt een heel handig programma. Vroeger moest ik met kleisteen werken en Rompslomp is vele mater beter te gebruiken.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Prettige boekhoudsoftware
  Een prettig programma met een goede service vanuit Rompslomp zelf. Ik had best wel veel vragen omdat ik niet bepaald een expert ben en ben daarbij netjes geholpen. De set-up is nu goed en dat geeft een rustig gevoel.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  8
  Goed programma
  ik vind de leercurve vrij stijl maar het programma werkt zeker naar behoren en ik word inmiddels behoorlijk handig in alle functionaliteiten.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  10
  Top boekhoudprogramma
  Het juiste boekhoudprogramma vinden is echt een hoofdpijndossier. Ik ben erg blij met Rompslomp, vanaf eerste gebruik veel intuïtiever dan andere programma’s waarbij ik persoonlijk geen idee had waar ik moest beginnen. Ik ben zelf ZZP’er in de consultancy en voor mij is het perfect.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  10
  SUper
  Ik ben erg geholpen het programma van Romslomp. Ik snap er weinig van, maar kan op deze manier toch alles goed regelen en het kost me veel minder tijd. Aanrader
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Rompslomp

Rompslomp is ontstaan vanuit eigen ervaringen. De ondernemers achter het boekhoudprogramma kwamen er namelijk al gauw achter dat het versturen van facturen en het verwerken van alle administratie veel tijd in beslag kon nemen. Tijd die een ZZP’er eigenlijk niet heeft. De boekhoudprogramma’s voldeden daarbij niet aan de eisen en de ondernemers besloten een eigen programma op te zetten. Daarbij draait het dus voornamelijk om eenvoud en een duidelijke structuur. Rompslomp zal altijd kwaliteit bieden. Er moet namelijk een gebruiksvriendelijk programma beschikbaar zijn voor iedere ondernemer. Het pakket is aan alle wensen aangepast en nog altijd worden er ontwikkelingen doorgevoerd. De wensen veranderen en daar gaat dit bedrijf eenvoudig in mee. Na het afronden van de betaling kun je gelijk aan de slag met het programma en feedback geven aan de ontwikkelaars. Zo heb je ook veel zelf in de hand als het om jouw financiën gaat.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Rompslomp. De beoordeling van 9/10 is gebaseerd op 6 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Rompslomp of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Rompslomp al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Rompslomp te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Rompslomp, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Rompslomp van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Rompslomp

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Rompslomp.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.