3.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6.7/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  Program doesn't work. When I installed the program, immediatly I got the message " upgrade your software". Cost again $50,-.
  Ik heb het herstel programma voor foto’s gekocht; 102,- . Op moment dat ik op ” herstel” druk, om mijn foto’s te herstellen, krijg ik de melding dat ik mijn software moet upgraden????
  Kost me weer 50,-.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Goede support
  Zelf een foutje gemaakt door het verkeerde product aan te schaffen. Dit werd moeiteloos teruggedraaid en ik kon het dus snel corrigeren. Heel goed geregeld!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  perfect voor dronebeelden
  Omdat bijvoorbeeld DJI niet zelf een programma heeft voor videobewerking heb ik gekozen voor Filmora. Alle mogelijke opties voor lenscorrectie en transities zitten erin om moeite. Je moet wel een goede PC hebben voor 4K beelden, maar het programma gaat daar goed mee om! Ook exporteren is snel. 5 Sterren!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Wondershare

Wondershare is het merk van het videobewerkingsprogramma Filmora en Filmora PRO. Via de websie van Wondershare kan het programma worden gedownload als gratis versie voor Windows en Apple Mac systemen. De gratis versie bied alle mogelijkheden van de betaalde PRO versie, echter zal een uitvoer van de video een watermerk hebben. De gebruikers die geen watermerk in de video willen kunnen de PRO versie aanschaffen. Het videobewerkingsprogramma is één van de grootste op de markt en biedt eigenlijk alle mogelijkheden met betrekking tot creativiteit, hierbij kun je denken aan video- en audiomixen, verlopen, snelheidscontrole, lens- en kleurcorrecties. De support van Wondershare is beschikbaar via E-mail en live-chat, daarnaast is de maker te volgen op Instagram, Twitter, Facebook, Pinterest en andere platformen. Filmora biedt ook een Zakelijk pakket waarmee jouw bedrijf of merk kan worden gepromoot. Naast het videobewerkingsprogramma Filmora biedt het merk Wondershare nog andere programma’s op de website, zoals Recoverit, Dr.Fone, FamiSafe, MobileTrans en Repairit.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Wondershare. De beoordeling van 6.7/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.35 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Wondershare of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Wondershare al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Wondershare te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Wondershare, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Wondershare van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Wondershare

Wondershare

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.