5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  10
  Deskundig bedrijf
  Zeer prettige en deskundige klantenservice. Snelstart maakt het boekhouden inderdaad gewoon makkelijker.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Voorraadbeheer is super
  Het voorraadbeheer van snelstart werkt heel erg goed, de prijs is schappelijk.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Erg tevreden
  Na meer dan een jaar gebruik wil ik graag vertellen dat de software heel makkelijk en gebruiksvriendelijk werkt, we zijn ontzettend tevreden met de betrouwbaarheid. Verder is er een vakkundige klantenservice aanwezig, je kan niet zonder!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Snelstart

Bij snelstart staat “makkelijk maken” na 40 jaar ervaring nog altijd bovenaan de prioriteitenlijst. Snelstart is een aanbieder van diverse softwarepakketten voor ondernemers waarmee administratieve bezigheden eenvoudiger uit te voeren zouden moeten zijn. Er wordt software geleverd voor onder andere: Inboeken en weken met incasso’s, Uitgebreid boekhouden, Compleet orderbeheer en Geautomatiseerd voorraadbeheer. Onder het tabblad “Nieuws” is een Blog met relevante informatie beschikbaar die betrekking heeft op de software die Snelstart levert. De klantenservice is beschikbaar voor alle vragen en richt zich op persoonlijke hulp, zowel voor als ook na de aankoop. Probeer een softwarepakket naar keuze gratis via de website van Snelstart. Op Trustpilot wordt de aanbieder beoordeeld in 2021 met 4,5 ster uit een maximum van 5 sterren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Snelstart. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Snelstart of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Snelstart al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Snelstart te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Snelstart, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Snelstart van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Snelstart

snelstart

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.