4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  8
  Werkt perfect met AI !
  Voor mijn vlogs gebruik ik de service van triple8 omdat het gratis is, de video’s zet ik door naar Instagram om ook mijn internationale kijkers te ondersteunen. Omdat ze het watermerk erin zetten 4 sterren.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Triple8

Triple8 is een platform waar grote en kleine klanten terecht kunnen voor het ondertitelen van video’s en films, dit voor 10+ talen waaronder Nederlands. Video’s kunnen via Triple8 gratis worden ondertiteld, hiervoor gelden enkele limieten en wordt er een watermerk van Triple8 in de video gezet. Voor betalende klanten worden limieten opgeheven vanaf €4,- per maand en kunnen er korte, lange en meerdere video’s tegelijk worden verwerkt. Contact met de klantenservice van triple8 kan via e-mail en telefoon. Bezoekers van de website kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief en daarnaast is er een interessante blog te lezen over diverse onderwerpen rondom ondertiteling van video’s.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Triple8. De gemiddelde beoordeling van 8/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Triple8? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Triple8 ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Triple8 daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Triple8 of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Triple8

Triple8

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.