Gemiddelde beoordeling:
10
10
Zeer goed
Gemiddelde beoordeling:
10
10
Zeer goed
Gemiddelde beoordeling:
10
10
Zeer goed

Peggy Pay

Peggy Pay is een aanbieder van een digitale afrekenmogelijkheid voor websites, maar dan zonder het gebruik van een webshop functionaliteit. Peggy Pay is bijvoorbeeld geschikt voor E-books en boekenn, Cursussen en Trainingen, Memberships en Opt-in leads. Peggy Pay biedt ook de mogelijkheid om een bedrijf te automatiseren met betrekking tot facturen, administratie en e-mail marketing, tevens kan er een koppeling worden gemaakt met partijen zoals Moneybird, Active campaign, Kajabi en Sendcloud. Peggy Pay kan gratis worden geprobeerd alvorens een versie aan te schaffen. Wanneer over wordt gegaan tot betaling zijn er verschillende versies met groeiende mogelijkheden beschikbaar voor een oplopend bedrag per maand. Op de website is een kennisbank beschikbaar met veelgestelde vragen, op die manier kunnen klanten snel verder als er een vraag op komt, uiteraard kan er ook contact worden opgenomen met de klantenservice via het contactformulier op de website. De support is gratis. Voor meer informatie en details kan de website van Peggy Pay worden geraadpleegd.

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Peggy Pay? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Peggy Pay ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Peggy Pay daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Peggy Pay of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Werkt goed
  Een zeer uitgebreid systeem dat perfect werkt voor mijn groeiende bedrijf.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Perfecte onderteuning, snel geregeld!
  Omdat wij slechts 1 artikel in de verkoop hebben willen wij geen ingewikkelde en duren webshop hebben draaien. Peggypay heeft ons in staat gesteld om 1 product, zonder webshop functionaliteit te kunnen verkopen. Het werkt perfect en dankzij de klantenservice hadden we het binnen 1 dag helemaal live!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Peggy Pay

Peggy Pay

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.