5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Instapage

Instapage is een landingspagina platform ontworpen om bedrijven te helpen bij het creëren, optimaliseren en personaliseren van hun landingspagina’s om meer advertentieklikken om te zetten in klanten. Met zijn functies en tools wil Instapage het proces van het bereiken van bedrijfsdoelen vereenvoudigen door waardevolle activa te creëren, in plaats van landingspagina’s tot een technische nachtmerrie te maken.

De interface van het platform maakt het snel en eenvoudig om landingspagina’s te maken zonder dat een ontwikkelaar nodig is. Pagina’s laden snel, zodat de aandacht van bezoekers onmiddellijk wordt getrokken. Instapage biedt ook personaliseringsopties, waardoor bedrijven gerichte berichten kunnen leveren aan elk bezoekerssegment, waardoor de verkoop, de leads en de klanttevredenheid toenemen.

Met experimenten ingebouwd in het platform kunnen gebruikers hun landingspagina’s optimaliseren door middel van test-, analyse- en rapportagefuncties. Met AdMap®, een ander belangrijk onderdeel van Instapage, kunnen gebruikers moeiteloos advertenties koppelen aan relevante landingspagina’s en het hele klanttraject op één plaats visualiseren.

Samenwerking wordt gemakkelijk gemaakt met cloud-gebaseerde functies waarmee teamleden in real time kunnen samenwerken en sneller campagnes kunnen lanceren. Instapage geeft ook prioriteit aan paginasnelheid en zorgt voor bliksemsnelle laadtijden die onmiddellijk de aandacht van bezoekers trekken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Instapage. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Instapage? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Instapage ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Instapage daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Instapage of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Instapage

Instapage

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.