5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(5 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 5
 1. Beoordeling:

  10
  Het makkelijkste programma
  Even de aanlooptijd voor lief nemen, krijg je geen spijt van. Het werkt als een zonnetje. Ook merk je dat Jortt nog steeds super actief update, het wordt steeds beter en beter. Elke maand misschien wel weer een goede update en ik durf wel te zeggen dat 96% van mn boekhouding vanzelf loopt.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Scheelt zo veel tijd
  Geweldig programma, het scheelt zoveel tijd. Ik ben echt in de wolken met de mate van automatisering, dat is geweldig en ik maakte vroeger toch echt wel hier en daar wat foutjes die nu dus ook worden voorkomen. Zeer prettig voor de gemoedsrust.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Perfect programma
  Jortt is een programma waarmee je uiteindelijk bijna je hele boekhouding automatiseert. Dat achtte ik niet voor mogelijk eigenlijk omdat ik dacht dat mijn boekhouding te ingewikkeld zou zijn. niets is minder waar, ik denk dat 95% nu vanzelf gaat, ongelooflijk. Het scheelt me zeeen van tijd. Ik ben er zo tevreden over dat ik graag deze review achterlaat.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  Super
  Jortt is voor mij een uitkomst. Het is na een relatief korte leerperiode zeer goed te begrijpen en erg intuitief. Doordat je moet nadenken over het automatiseren van het gehele proces leer je ook je eigen boekhouding beter kennen. Ik ben zelf ZZP’er met relatief veel transacties en daarvoor is Jortt perfect.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  10
  Geweldig programma
  Echt een top programma. Volop in ontwikkeling altijd en elke dag beter. Voor de ondernemer die lean wil werken en snapt hoe handig dit is is dit een no-brainer. Het opstarten kan wat voeten in de aarde hebben maar is de moeite helemaal waard!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Jortt

Jortt is een online boekhoudprogramma, dat het voor ondernemers eenvoudiger wilt maken om dit bij te houden. Via technologische toepassingen met het gemak worden vergroot en het automatiseren van de boekhouding verbeteren. Je kunt kiezen voor 3 vormen van abonnementen op deze service: Gratis, Compleet en Plus, waarbij elke stap een aantal extra mogelijkheden geeft.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Jortt. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 5 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Jortt of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Jortt al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Jortt te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Jortt, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Jortt van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Jortt

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Jortt.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.