2.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 5/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  2
  Ik mag geen klant worden
  Volgens de site is het programma gewoon geschikt voor mijn bedrijf maar moneymonk wil mij blijkbaar niet hebben als betalende klant, onbegrijpelijke instelling.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Jaren tevreden gebruiker
  Als standaard boekhoudpakket voldoet Moneymonk prima, lage prijs en hoog gebruikersgemak.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Moneymonk

Moneymonk is een online administratiepakket voor project management en boekhouden. Zo kun je bijvoorbeeld je urenregistratie bijhouden, offertes maken en versturen, Facturen maken en Btw-aangifte doen. Je kunt kiezen voor 3 vormen van abonnementen op deze service: Project management, ZZP’er, MKB’er waarbij elke stap een aantal extra mogelijkheden geeft.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Moneymonk. De beoordeling van 5/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 2.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Moneymonk? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Moneymonk ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Moneymonk daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Moneymonk of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Moneymonk

Moneymonk

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.