5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

TomTom

TomTom is een Nederlandse fabrikant van Navigatiesystemen. In 1991 is het bedrijf opgericht en in 2001 werd de naam TomTom pas gebruikt. TomTom is Europa’s grootste fabrikant van navigatie toepassingen en heeft kantoren in onder meer Amsterdam, Londen, Berlijn en Taiwan. TomTom creëert eigen navigatiesystemen maar ontwikkeld ook software voor andere apparaten zoals mobiele telefoons.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met TomTom. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van TomTom of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij TomTom al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van TomTom te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over TomTom, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over TomTom van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk TomTom

TomTom

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.