4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  6
  niet meer wat het geweest is
  Ik heb helaas het gevoel dat de kwaliteit van Squla achteruit gaat en ben op zoek naar goede alternatieven omdat ook de kosten niet gering zijn.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Goed programma
  Super leuk en uitgebreid programma!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Squla

Squla is een online oefenprogramma voor thuis met meer dan 70.000 games en quizzen in alle schoolvakken van het basisonderwijs. Squla is in 2010 opgericht door een vader die zag dat onderwijs beter en persoonlijker kan. Hij besloot leren leuk te maken op een manier die de taal spreekt van kinderen die opgroeien met online games, tablets en apps. Op dit moment zijn er meer dan 260.000 unieke gebruikers op het platform geweest.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Squla. De beoordeling van 8/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Squla? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Squla ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Squla daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Squla of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Squla

Squla

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.