2/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 4/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  4
  Ouderwets
  Ik vind kleisteen ouderwets aanvoelen en niet zo veelzijdig als andere programmas. Wel is de prijs behoorlijk aan de hoge kant. Helaas gebruikt mijn boekhouder dit programma dus ik heb geen keuze, als je die keuze wel hebt zou ik aanraden even verder te kijken.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Kleisteen

Kleisteen is een online boekhoudpakket, welke al sinds 2003 op de markt is. Er zijn drie pakketten verkrijgbaar; Standaard, Premium en Pro. Koppelingen zijn mogelijk met onder andere; projecten, uren, voorraad, klantendossiers, facturen en abonnementen. Alle toepassingen worden in de Cloud opgeslagen en geoptimaliseerd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Kleisteen. De gemiddelde beoordeling van 4/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 2 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Kleisteen? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Kleisteen ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Kleisteen daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Kleisteen of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Kleisteen

Kleisteen

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.