1.3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2.5/10
(4 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 4
 1. Beoordeling:

  2
  inloggen
  Kan niet inloggen, krijg geen mailbericht terug om verder te gaan naar mijn boekhoudprogramma,
  Al vele berichten gestuurd en telefonisch contact, al 3 keer een bel afspraak gehad maar ik wordt niet teruggebeld,
  Dit probleem duurt al 2 maanden.
  Echt slechte service
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Had ik het van te voren geweten dan had ik Nooit voor Twinfield gekozen
  Maak er nu al enige tijd gebruik van. Echter.. niet ik bepaal wanneer ik mijn administratie en die van mijn cliënten kan bijwerken. Twinfield doet dit. Erg vaak storingen en/of inlogproblemen. Had ik het van te voren geweten had ik NOOIT voor dit amateuristische systeem gekozen
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Twinfield Boekhouden
  Bijzonder slechte ervaring. Niet aan beginnen. Een support afdeling die automatisch een case aanmaakt en daarna geen reactie of actie. Echt de meest waardeloze service. Daarnaast ook telefonisch niet bereikbaar. Kun je als ondernemer niets mee.
  De ene ster is niet voor de kwaliteit, maar anders kun je de review niet plaatsen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  4
  te duur
  Ik vind het veel te duur en een beetje achterhaald.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Wolters Kluwer

Twinfield is een online boekhoudprogramma van Wolters Kluwer. Processen op het gebied van accounting en boekhouden kunnen worden geautomatiseerd, er zijn meer dan drie honderd verschillende koppelingen mogelijke zoals met; uren, webshop, kassa, Facturatie, document management, voorraad en CRM. Verschillende pakketten kunnen in abonnementsvorm worden afgenomen. Gespecificeerd op Bedrijven, MKB of accountants.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Wolters Kluwer. De beoordeling van 2.5/10 is gebaseerd op 4 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.25 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Wolters Kluwer of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Wolters Kluwer al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Wolters Kluwer te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Wolters Kluwer, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Wolters Kluwer van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Wolters Kluwer

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Wolters Kluwer.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.