Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Miro

Miro is kant-en-klare bedrijfssoftware die kan worden ingezet om werken op afstand mogelijk te maken voor medewerkers van kleine en grote bedrijven. Dankzij de software kan er op innovatie wijze digitaal worden samengewerkt tussen collega’s, zo kunnen er bijvoorbeeld Meetings en Workshops worden gehouden, of juist Brainstorming sessies, Research sessies of een vergadering omtrent strategische planning, alles is mogelijk. Het software pakket Miro is dankzij de flexibiliteit eenvoudig te integreren in een bedrijf, daarnaast is opschalen altijd mogelijk en kan een persoonlijke accountmanager van Miro assisteren met alle aspecten van de software. Miro heeft talloze integraties met diensten zoals Dropbox, Google, JIRA en nog veel meer, daarnaast is de software goed beveiligd met betrekking tot privacy en dataveiligheid. Aanmelden voor Miro is gratis zodat gebruikers zonder kosten en verplichtingen kunnen uittesten of de software naar wens is. De software is geschikt voor praktisch alle moderne apparaten, en klanten kunnen dankzij het uitgebreide hulpcentrum op de website met alle vragen geholpen worden. Lees details over Miro op de website Miro.com.

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Miro of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Miro al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Miro te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Miro, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Miro van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Miro

Miro

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.