Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Ashampoo

Ashampoo is een professionele softwareontikkelaar en aanbieder met een groot assortiment aan programma’s die in verschillende vakgebieden kunnen worden gebruikt. Het bedrijf heeft al meer dan 23 jaar ervaring in softwareontwikkeling en heeft een relatief klein team van 50+ werknemers die nauw met elkaar samenwerken. Ashampoo kenmerkt zich door hoge kwaliteit software te bieden en daarbij eersteklas ondersteuning aan de gebruikers te leveren. De software kan worden opgedeeld in de segmenten Multimedia, Systeem Software, Beveiligingssoftware, Kantoorsoftware, Brandsoftware voor CD’s en DVD’s, CAD en 3D software, Apps en overige hulpprogramma’s. De software kan worden gekocht en gedownload van de website Ashampoo.com. Naast de betaalde software wordt er ook gratis software aangeboden op de website.

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Ashampoo of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Ashampoo al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Ashampoo te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Ashampoo, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Ashampoo van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Ashampoo

Ashampoo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.