Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Minimalist Phone

Minimalist Phone is een softwarepakket voor smartphones met Android en kan worden gedownload uit de Google Play App Store. De app, die kan worden geïnstalleerd op Android-telefoons, biedt een geminimaliseerde interface en is ontworpen om de schermtijd te verminderen. Op een standaard Android-telefoon zijn er talloze apps, functies, pop-ups, meldingen en meer te zien, wat de gebruiker sterk afleidt. De Minimalist Phone app biedt een gepersonaliseerd en zeer duidelijk menu dat alleen de items bevat die de gebruiker wil of moet zien, zoals: Gesprekken, Agenda, Rekenmachine en Berichten. De app vervangt als het ware het standaard Android startscherm. De fabrikant zegt dat de app veilig is en dat er geen persoonlijke gegevens worden verzameld en dat hij ook altijd onmiddellijk kan worden verwijderd. Details en informatie over de voor- en nadelen van de app zijn te vinden op de website Minimalistphone.com.

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Minimalist Phone of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Minimalist Phone al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Minimalist Phone te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Minimalist Phone, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Minimalist Phone van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Minimalist Phone

Minimalist Phone

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.