5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Qustodio

Kinderen komen steeds vroeger en vaker in contact met internet en verschillende mobiele apparaten. Veel ouders proberen het internetgedrag van hun kinderen in de gaten te houden. Zij willen dit doen op een manier die de privacy van hun kinderen respecteert. Om ouderlijk toezicht op het internetgedrag van kinderen te vergemakkelijken, heeft Qustodio een oplossing ontwikkeld in de vorm van een applicatie die bijhoudt wat uw kind doet. Zo kun je veel beter kijken waar de activiteiten plaatsvinden en hoef je niet alles te bekijken wat je kind online doet. U hoeft alleen de gebieden met een hoog risico te bewaken, zoals websites of apps die een verhoogd risico vormen. De Qustodio-app wordt al door miljoenen mensen en kinderen over de hele wereld gebruikt, wat betekent dat er veel informatie is verzameld over het internetgedrag van andere kinderen. Hierdoor is een goed beeld ontstaan dat ouders en kinderen helpt om het internet op computers, tablets en mobiele telefoons op een leuke en veilige manier te gebruiken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Qustodio. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Qustodio of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Qustodio al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Qustodio te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Qustodio, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Qustodio van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Qustodio

Qustodio

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.