5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

OfficeSuite

OfficeSuite is een suite met kantoorsoftware die voorziet in een breed scala aan productiviteitsbehoeften. Met meer dan 500 miljoen installaties wereldwijd heeft de software gebruikers gevonden in 195 landen, en spreekt het zowel particulieren, huishoudens als bedrijven aan. OfficeSuite is beschikbaar op meerdere platforms, waaronder Windows, macOS, Android en iOS, waardoor het toegankelijker is voor gebruikers op verschillende apparaten. De suite bestaat uit vijf applicaties: Documenten, Sheets, Dia’s, Mail en PDF. Deze applicaties bieden functionaliteit voor het maken en bewerken van documenten, spreadsheets en presentaties, het beheren van e-mail en het werken met PDF-bestanden. Een van de sterke punten van OfficeSuite is de compatibiliteit met meerdere bestandsformaten, waaronder die van Microsoft Office, OpenOffice en iWork, zodat gebruikers eenvoudig kunnen werken met bestanden uit verschillende bronnen. OfficeSuite integreert ook met meerdere cloudservices, biedt gratis opslag en stelt gebruikers in staat hun Google Drive-, Dropbox-, OneDrive- en Box-accounts te koppelen voor naadloze bestandstoegang en -synchronisatie. Deze functie is vooral handig voor mensen die voor hun werk afhankelijk zijn van cloudopslag.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met OfficeSuite. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van OfficeSuite of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij OfficeSuite al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van OfficeSuite te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over OfficeSuite, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over OfficeSuite van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van OfficeSuite

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij OfficeSuite.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.