5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Reporting Hub

De Reporting Hub is een AaaS-platform (Analytics as a Service) dat een white-label business intelligence-oplossing biedt voor Power BI. Het is ontwikkeld om gebruik te maken van de embedded technologie van Power BI en biedt een rapportageportaal zonder code dat snel en eenvoudig kan worden geïmplementeerd in de Azure-omgeving van een organisatie. Deze kant-en-klare webapp is ontworpen om Power BI-analyses op schaal te leveren aan een onbeperkt aantal gebruikers, zodat organisaties de Power BI-ervaring volledig kunnen aanpassen en er eigenaar van kunnen worden. The Reporting Hub is een volledig aanpasbare white-label oplossing waarmee bedrijven een eigen portaal kunnen creëren voor hun organisatie en klanten. Dit portaal is toegankelijk via een aangepast domein, waardoor een gepersonaliseerde gebruikerservaring mogelijk is. Het platform ondersteunt multi-tenant configuraties, wat betekent dat het gescheiden en op maat gemaakte ervaringen kan bieden voor verschillende klantgroepen of unieke gebruikersgroepen binnen een organisatie. De Reporting Hub vereenvoudigt de implementatie en het beheer van Power BI Embedded, met als doel de complexiteit en de tijd die traditioneel gepaard gaan met het implementeren van analyses te verminderen. Het omvat functies zoals ondersteuning voor meerdere talen, meerdere verificatieopties en beveiliging op bedrijfsniveau met opties zoals verificatie met meerdere factoren en toegangscontroles op rijniveau. The Reporting Hub is erkend als Microsoft Solution Accelerator Partner en wordt gepositioneerd als een tool om de levering van Power BI-content te verbeteren door naadloos te integreren met bestaande verificatiesystemen en het gebruikers- en capaciteitsbeheer te vereenvoudigen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Reporting Hub. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Reporting Hub of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Reporting Hub al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Reporting Hub te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Reporting Hub, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Reporting Hub van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Reporting Hub

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Reporting Hub.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.