5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Papershift

Het inplannen van diensten en het managen van de tijd van personeel is een uitdaging die in veel bedrijven veel tijd en moeite kost. Zeker als er met een steeds groeiend team nog steeds wordt gewerkt met bijvoorbeeld Excel kan dit leiden tot problemen door het steeds complexer worden van het vraagstuk. Voor het helpen met het versimpelen van personeelsmanagement, heeft Papershift speciale software ontwikkeld. Zelfs voor grote en complexe teams en personeelsbestanden kan Papershift helpen met het stroomlijnen van het de tijdschema’s en diensten. Door het gemak en de effectiviteit wordt de software zelfs gebruikt door grote uitzendbureaus, voor wie personeelsmanagement van cruciaal belang is. Je krijgt verschillende tools om te analyseren tussen afdelingen en locaties. Ook voor het beheren van afwezigheid, vakanties en verzuim kun je het programma gebruiken zodat er geen fouten ontstaan in je tijdschema’s en personeelsmanagement.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Papershift. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Papershift? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Papershift ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Papershift daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Papershift of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Papershift

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Papershift.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.