Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Papershift

Het inplannen van diensten en het managen van de tijd van personeel is een uitdaging die in veel bedrijven veel tijd en moeite kost. Zeker als er met een steeds groeiend team nog steeds wordt gewerkt met bijvoorbeeld Excel kan dit leiden tot problemen door het steeds complexer worden van het vraagstuk. Voor het helpen met het versimpelen van personeelsmanagement, heeft Papershift speciale software ontwikkeld. Zelfs voor grote en complexe teams en personeelsbestanden kan Papershift helpen met het stroomlijnen van het de tijdschema’s en diensten. Door het gemak en de effectiviteit wordt de software zelfs gebruikt door grote uitzendbureaus, voor wie personeelsmanagement van cruciaal belang is. Je krijgt verschillende tools om te analyseren tussen afdelingen en locaties. Ook voor het beheren van afwezigheid, vakanties en verzuim kun je het programma gebruiken zodat er geen fouten ontstaan in je tijdschema’s en personeelsmanagement.

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Papershift? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Papershift ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Papershift daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Papershift of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Papershift

Papershift

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.