Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Canva

De software van Canva is gemaakt om op een gemakkelijke manier zelf ontwerpen te maken. Dit is toepasbaar in een zeer brede zin, voor heel veel verschillende doeleinden. Zo kun je met het Canva programma eenvoudig uitnodigingen, mokken en trouwkaarten ontwerpen. Deze kun je vervolgens ook laten afdrukken via de website. Dit soort toepassingen zijn gratis, je betaalt alleen voor de kosten van de producten die je thuis ontvangt. Naast deze toepassingen voor consumenten, is de focus van Canva ook zeker gericht op de zakelijke markt. Bedrijven kunnen met een heel team bijvoorbeeld een ontwerp delen. Dat kan gaan om iets relatief eenvoudigs zoals visitekaartjes, maar je kunt ook complexe ontwerpen maken die je met het hele team kunt delen. Zoals presentaties of sociale media posts. Ook kun je je storten op ontwerp van marketing video’s en andere producten zoals menukaarten en flyers. Alle mogelijkheden en de prijzen van het gebruik van Canva kun je direct vinden via canva.com. De software wordt inmiddels wereldwijd gebruikt en is een begrip geworden in de designmarkt.

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Canva of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Canva al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Canva te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Canva, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Canva van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Canva

Canva

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.