Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Shadow

Shadow.tech is een bijzonder bedrijf dat het mogelijk maakt om ieder apparaat te veranderen in een razendsnelle PC. Dit doen zij door je in een virtuele omgeving een Windows machine aan te bieden, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld een laptop of tablet. Doordat de programma’s niet op je eigen apparaat hoeven draaien, maar op de servers van Shadow staan, kun je ook op een apparaat met lagere specificaties een razendsnelle Windows ervaring krijgen. Alles wat je op een gewone PC kunt uitvoeren wordt hierbij mogelijk in je scherm. Dit doen ze door alles in de cloud te laten draaien, je hoeft dus niks op je eigen apparaat te configureren. Als je ook graag bestanden wilt opslaan kan dit volledig beveiligd op je Shadow.tech omgeving. Je neemt bij Shadow.tech tegen een vast maandbedrag de mogelijkheid af om op ieder moment in te kunnen loggen op je eigen apparaat. Dat gaat met enkele klikken en behoeft geen technische kennis.

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Shadow of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Shadow al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Shadow te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Shadow, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Shadow van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Shadow

Shadow

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.