Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

SentryPC

SentryPC is een cloudgebaseerd softwarepakket dat is ontworpen om het computergebruik te bewaken, te filteren en te controleren. De software is geschikt voor een breed publiek, van bezorgde ouders die het internetgebruik van hun kinderen willen controleren tot bedrijven die het computergedrag van hun werknemers willen controleren. Dankzij de statistieken die de software genereert, kunnen klanten gemakkelijk informatie krijgen over de details van het misbruik van het systeem. De software is beschikbaar voor alle belangrijke besturingssystemen, waaronder Windows, Chrome, Apple en Android. Via de SentryPC website kunnen gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot de online demo, technische informatie over de software bekijken en een licentie aanschaffen. Dankzij de online calculator kunt u vooraf een schatting maken om een idee te krijgen van de waarschijnlijke en geschatte kosten.

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van SentryPC? Lees in reviews van gebruikers hoe zij SentryPC ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van SentryPC daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je SentryPC of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk SentryPC

SentryPC

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.