5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Perkbox

Perkbox is een wereldwijd platform voor beloningen voor werknemers dat zich richt op het creëren van een positieve werkcultuur die bedrijven vooruithelpt. Met een focus op het waarderen van werknemers, ongeacht hun locatie, bieden ze een uitgebreide selectie aan beloningen, peer-to-peer erkenning, voordelen en kortingen. Het platform is toegankelijk via het web en een mobiele app, zodat werknemers Perkbox altijd en overal kunnen gebruiken.

Ze beweren het vertrouwen te hebben gewonnen van meer dan 4.000 bedrijven in 140 landen over de hele wereld. Het platform is ontworpen om het beheer van bedrijfsbeloningen en -voordelen te stroomlijnen, tijd te besparen en de complexiteit van het werken met lokale leveranciers te verminderen. Door het centraliseren van beloningen en voordelen kunnen bedrijven aanzienlijke kostenbesparingen realiseren in vergelijking met het gebruik van meerdere aanbieders. Het platform stimuleert een hogere benutting van de voordelen en biedt een eenvoudigere ervaring voor alle werknemers.

Naast financiële voordelen biedt Perkbox een scala aan content in verschillende formaten, zodat werknemers de vrijheid en flexibiliteit hebben om de beloningen te kiezen die ze verkiezen. Van kortingen op populaire merken tot content over welzijn, Perkbox wil de ervaring van werknemers verbeteren en tegelijkertijd bedrijven helpen om de betrokkenheid van werknemers en de afstemming op de bedrijfscultuur en -waarden te behouden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Perkbox. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Perkbox? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Perkbox ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Perkbox daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Perkbox of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Perkbox

Perkbox

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.