5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Shine Commerce

Shine Commerce is een digitaal platform dat zich richt op het leveren van real-time e-commerce verkoopgegevens, voornamelijk voor Shopify-winkels. De database bevat nauwkeurige verkoopinformatie van meer dan 300.000 Shopify-merken. Door gebruik te maken van Shine hebben abonnees toegang tot inzichten op winkel- en productniveau, waardoor het platform een waardevolle bron is voor bedrijven die inzicht willen krijgen in de marktdynamiek en de prestaties van hun concurrenten. Een kenmerk van Shine Commerce is de mogelijkheid om verkoopinzichten te bieden. Gebruikers kunnen verkooptrends in de tijd volgen, real-time verkoopcijfers bijhouden en zelfs reclamecampagnes voor elk merk monitoren. Met deze functionaliteit kunnen bedrijven anticiperen op markttrends en hun strategieën hierop aanpassen. Het platform biedt ook een tool voor productonderzoek waarmee bedrijven winstgevende productkansen in verschillende categorieën kunnen identificeren. Het platform is ontworpen om inzicht te geven in de technologie die ’s werelds toonaangevende direct-to-consumer merken aanstuurt. Dit omvat diensten variërend van fulfilment en retouren tot marketinganalyse en margeoptimalisatie. Dit is vooral nuttig voor merken die inzicht willen krijgen in de technologieën die andere e-commercewinkels helpen succesvol te zijn en deze mogelijk willen overnemen. Het platform is ook aantrekkelijk voor investeerders en bureaus, die hiermee de prestaties van een winkel kunnen valideren voordat ze beslissingen nemen over onboarding of overname.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Shine Commerce. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Shine Commerce? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Shine Commerce ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Shine Commerce daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Shine Commerce of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Shine Commerce

Shine Commerce

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.