5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Subbly

Subbly is een platform dat is ontworpen om het runnen van een op abonnementen gebaseerd bedrijf te vereenvoudigen. Subbly erkent de complexiteit van het beheren van meerdere plugins en platforms en biedt een uitgebreide oplossing die is ontworpen om een einde te maken aan de behoefte aan veel extra plugins, vaak aangeduid als “plugin soep”. Subbly biedt de mogelijkheid om websites te maken en aan te passen zonder dat je programmeerkennis nodig hebt. Hierdoor kunnen ondernemers en bedrijven hun online aanwezigheid opbouwen zonder technische barrières. Daarnaast helpt Subbly bedrijven om hun verdienmodellen te optimaliseren, waardoor ze beter in staat zijn om klanten te behouden in plaats van nieuwe klanten te werven. Een van de aanbiedingen is Subbly’s AI-ondersteunde voorspellende churn-functie. Deze tool is getraind op meer dan 2 miljoen exclusieve datapunten en voorspelt met een nauwkeurigheid van meer dan 90% het risico op opzegging van abonnees. Dergelijke inzichten stellen bedrijven in staat om churn te verminderen en zich meer te richten op groei. Subbly biedt ook verschillende functies om bedrijfsactiviteiten zoals voorraadbeheer, verzending, fulfilment en klantervaring te stroomlijnen. De abonnementsklare aanpak biedt flexibiliteit voor elk bedrijfsmodel, van samengestelde boxen tot digitale content, zonder dat bedrijven hoeven te veranderen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Subbly. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Subbly of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Subbly al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Subbly te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Subbly, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Subbly van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Subbly

Subbly

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.