5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Papaya Global

Papaya Global is een cloudgebaseerd, wereldwijd platform voor payroll- en personeelsbeheer dat bedrijven een reeks tools en functies biedt om hun personeelsbestand efficiënter te beheren. Het platform werd opgericht in 2016 en heeft zijn hoofdkantoor in Israël. Papaya Global stelt bedrijven in staat om hun wereldwijde personeelsbestand op één platform te beheren, zodat ze de voortgang kunnen bijhouden, salarisadministratie en compliance kunnen beheren en datagestuurde beslissingen kunnen nemen. Het platform biedt gebruikers toegang tot een reeks tools voor personeelsbeheer, waaronder salarisadministratie, tijdregistratie, onboarding en meer. Papaya Global biedt ook een reeks tools voor naleving en regelgeving waarmee organisaties kunnen voldoen aan lokale arbeidswetten en -regelgeving over de hele wereld. Het platform biedt gebruikers toegang tot een reeks hulpmiddelen en juridische ondersteuning op het gebied van naleving, zodat bedrijven legaal en conform de wet kunnen werken in elk land waar ze actief zijn.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Papaya Global. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Papaya Global? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Papaya Global ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Papaya Global daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Papaya Global of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Papaya Global

Papaya Global

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.