5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

TeamViewer

TeamViewer is een wereldwijd erkend softwarebedrijf dat zich richt op het leveren van oplossingen voor externe toegang en controle voor bedrijven en particulieren. Met zijn brede productassortiment streeft TeamViewer ernaar werken op afstand te vergemakkelijken door mensen in staat te stellen vanaf elke locatie verbinding te maken en te communiceren met apparaten. Het belangrijkste product van het bedrijf, TeamViewer Remote, biedt volledige toegang tot apparaten vanaf elke locatie en maakt een virtueel privénetwerk (VPN) overbodig. Hierdoor kunnen gebruikers productief blijven door vanaf elke locatie toegang te krijgen tot bestanden en applicaties op hun apparaten. Voor directe IT-problemen biedt TeamViewer directe ondersteuning op afstand, waardoor er minder dure bezoeken ter plaatse nodig zijn en problemen snel kunnen worden opgelost. Naast de al lang bestaande oplossingen komt TeamViewer ook tegemoet aan de groeiende mobiele beroepsbevolking met ondersteuning voor mobiele apparaten. TeamViewer biedt ondersteuning voor alle Android apparaten en was de eerste in de branche die schermdeling voor iOS introduceerde.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met TeamViewer. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van TeamViewer of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij TeamViewer al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van TeamViewer te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over TeamViewer, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over TeamViewer van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk TeamViewer

TeamViewer

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.