5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Sniffie

Sniffie, dat toegankelijk is via de website Sniffie.io, is een platform voor e-commerce dat een reeks AI-gestuurde prijstools biedt. Het maakt gebruik van machine learning-algoritmes om conversies te analyseren en prijsstrategieën aan te passen op basis van real-time gegevens. In plaats van traditionele prijsaanpassingen op basis van regels, streeft Sniffie naar een meer genuanceerde benadering van prijzen. Het platform is onderverdeeld in verschillende modules om verschillende aspecten van ecommerce pricing aan te pakken. De prijsmodule bevat tools voor geautomatiseerde prijsaanpassingen en dynamische prijsstelling. Dit is ontworpen om bedrijven te helpen tijdig te reageren op veranderingen in de markt. Naast pricing biedt de software de Pricing Campaign Management tool voor het beheren van prijscampagnes. Hiermee kunnen bedrijven hun prijsstelling effectief strategiseren en controleren. Een ander belangrijk onderdeel is de module Prijsoptimalisatie, die gericht is op het maximaliseren van e-commerce verkopen en marges door inzicht te krijgen in de vraag en deze te voorspellen. Dit omvat tools voor winstoptimalisatie en afprijzingen. Sniffie bevat ook een monitoringmodule om prijzen, promoties en productbeschikbaarheid van concurrenten te volgen. De verzamelde gegevens kunnen worden gebruikt voor dynamische prijsstrategieën of gedetailleerde marktanalyses. Het platform is geïntegreerd met Shopify, waardoor het ook bruikbaar is voor bedrijven die actief zijn op dit populaire e-commerce platform.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Sniffie. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Sniffie? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Sniffie ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Sniffie daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Sniffie of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Sniffie

Sniffie

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.