5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

TSplus

TSplus is een softwarebedrijf gespecialiseerd in oplossingen voor externe toegang voor IT-professionals. Hun productsuite omvat een reeks tools die zijn ontworpen om externe toegang en serverbeheer te vereenvoudigen. Tot de belangrijkste producten behoren een Remote Access and Web Application Portal, ontworpen als gebruiksvriendelijk alternatief voor complexere systemen zoals Citrix en RDS. Ze bieden ook Advanced Security for Windows Servers, een alles-in-één cyberbeveiligingstool die ontworpen is om IT-infrastructuren te beschermen tegen cyberbedreigingen. TSplus biedt een systeem voor het delen van schermen waarmee IT-professionals ondersteuning op afstand kunnen bieden, zowel met als zonder toezicht. Een ander belangrijk onderdeel van de suite is de Server Monitoring tool, die real-time monitoring biedt van de gezondheid van servers en websites om problemen snel op te lossen. De producten van TSplus staan bekend om hun eenvoudige implementatie en gebruiksvriendelijke interfaces, waardoor ze toegankelijk zijn voor verschillende niveaus van technische expertise. Het bedrijf verkoopt zijn softwarelicenties als eeuwigdurend, wat waarde op lange termijn biedt zonder dat verlenging nodig is. TSplus positioneert zichzelf als een kosteneffectieve, allesomvattende oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar betrouwbare tools voor externe toegang en serverbeheer.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met TSplus. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van TSplus of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij TSplus al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van TSplus te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over TSplus, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over TSplus van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van TSplus

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij TSplus.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.