1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Doesn't work in Curaçao
  Doesn’t work in Curaçao, you have to reboot few times a day and then sometime it works sometime not. Just was lost in car and google map didn’t work tried for an hour but didn’t work. Worse esim I ever had
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

eSIM4Travel

eSIM4Travel, een dienst van FreshQ Inc, biedt een internetoplossing voor internationale reizigers die hoge roamingkosten willen vermijden. Het in Silicon Valley gevestigde bedrijf richt zich op het leveren van eSIM-diensten die gebruikers in staat stellen connectiviteit te behouden in verschillende landen. Het team van eSIM4Travel, met leden met verschillende culturele achtergronden waaronder de Verenigde Staten, Mexico, Taiwan, Italië, Polen en China, draagt bij aan een dienst die is afgestemd op de behoeften van wereldwijde reizigers. De diensten zijn gebruiksvriendelijk ontworpen en dekken een breed scala aan bestemmingen wereldwijd. Het bedrijf werkt samen met meerdere telecomoperators om het bereik en de betrouwbaarheid van de diensten te vergroten. Daarnaast zet eSIM4Travel zich in voor een snelle klantenondersteuning om reizigers te helpen naadloos verbonden te blijven tijdens hun reizen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met eSIM4Travel. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Klant bij of aan het overwegen om klant te worden bij eSIM4Travel? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare reviews over eSIM4Travel, zodat er een goed beeld geschetst kan worden over de aangeboden producten en diensten. Laat als klant jouw eerlijke en oprechte mening achter en help anderen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Ben je aan het overwegen om een dienst of product bij eSIM4Travel aan te schaffen. Kijk dan op deze pagina naar de reviews en lees de ervaringen van andere klanten. Met behulp van deze reviews kun je een juist beeld vormen over eSIM4Travel. Alle reviews zijn gecontroleerd op valsheid en onwaarheden, zodat er een betrouwbaar beeld ontstaat.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van eSIM4Travel

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij eSIM4Travel.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.