5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

iRoamly

iRoamly.com is een online platform dat eSIM-diensten aanbiedt aan internationale reizigers, zodat ze in meer dan 100 landen kunnen internetten zonder roamingkosten. De dienst biedt eenvoudige installatie en de flexibiliteit om naast de eSIM een fysieke SIM te blijven gebruiken. Klanten kunnen kiezen uit lokale landenplannen of regionale plannen om te voldoen aan verschillende reisbehoeften met opties zoals onbeperkte data. iRoamly is ontworpen voor gebruiksgemak; gebruikers kiezen gewoon een plan, ontvangen een QR-code via e-mail en stellen de eSIM in voordat ze op reis gaan. De oplossing is bedoeld om de connectiviteit voor reizigers te verbeteren door een handig alternatief te bieden voor traditionele roamingopties.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met iRoamly. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij iRoamly? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een goede keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere klanten van iRoamly. Een product gekocht of abonnement afgesloten? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten, of de prijs kwaliteitverhouding. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij iRoamly een aankoop gedaan of dienst afgenomen? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Waren er verborgen kosten of was alles juist zeer transparant? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Ook als u juist een opzegging of annulering heeft gedaan bij iRoamly is het zeer nuttig deze ervaring te delen. De goede of juist minder goede afwikkeling hiervan is voor veel klanten erg belangrijk!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk iRoamly

iRoamly

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.