5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lycamobile

Lycamobile is een aanbieder van prepaid simkaarten. Dit houdt in dat je een simkaart aanschaft waar al beltegoed op zit. Je kunt vervolgens dit beltegoed aanvullen als het op is. Met Lycamobile is internationaal bellen voordeliger naar andere klanten van Lyca. Hierdoor hebben ze inmiddels meer dan 15 miljoen klanten en zijn ze actief in meer dan 20 verschillende landen. Het opwaarderen van je simkaart kan direct via de website, of via de vele winkels en Lyca vestigingen. Er zijn verschillende aanbiedingen te verkrijgen en als je een nieuwe klant verwijst kun je 5 euro gratis beltegoed ontvangen. Door het succes van het Lyca Mobile concept heeft het bedrijf besloten uit te breiden naar andere branches. Het gaat hier bijvoorbeeld om financiële diensten. Het bedrijf geeft op de website aan een betrouwbaar en stabiel netwerk te hebben, en dat je altijd voordelig uit bent vanwege de verschillende tarieven. Tevens zit je niet aan een contract vast, dit komt door het prepaid principe. Het bellen van de ene Lyca klant naar de andere Lyca klant is gratis.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Lycamobile. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij Lycamobile? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een goede keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere klanten van Lycamobile. Een product gekocht of abonnement afgesloten? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten, of de prijs kwaliteitverhouding. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij Lycamobile een aankoop gedaan of dienst afgenomen? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Waren er verborgen kosten of was alles juist zeer transparant? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Ook als u juist een opzegging of annulering heeft gedaan bij Lycamobile is het zeer nuttig deze ervaring te delen. De goede of juist minder goede afwikkeling hiervan is voor veel klanten erg belangrijk!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Lycamobile

Lycamobile

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.