Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review

Online.nl

Online.nl is een Nederlandse internetprovider opgericht in1994 en sinds 2019 onderdeel van het Franse Canal+. Online.nl biedt diensten aan op het gebied van; breedband internet, glasvezel, vaste telefonie, interactieve televisie.

Schrijf jij ook een review?

Klant bij of aan het overwegen om klant te worden bij Online.nl? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare reviews over Online.nl, zodat er een goed beeld geschetst kan worden over de aangeboden producten en diensten. Laat als klant jouw eerlijke en oprechte mening achter en help anderen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Ben je aan het overwegen om een dienst of product bij Online.nl aan te schaffen. Kijk dan op deze pagina naar de reviews en lees de ervaringen van andere klanten. Met behulp van deze reviews kun je een juist beeld vormen over Online.nl. Alle reviews zijn gecontroleerd op valsheid en onwaarheden, zodat er een betrouwbaar beeld ontstaat.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Online.nl

Online.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.