1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Slechte samenwerking en beroerde service
  Onduidelijke voorwaarden bij aanbiedingen ziggo als je een Vodafone mobiel abonnement afsluit. Beleid multi-interpretabel maar dat wordt niet erkend. Er wordt schijnbaar gestuurd op afsluiten duurder abonnement.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

VodafoneZiggo

Het fusiebedrijf VodafoneZiggo is sinds 2016 gezamenlijk actief op de Nederlandse markt, hieronder vallen alle telecommunicatie diensten van de vroegere Vodafone en Ziggo in Nederland. Het bedrijf biedt diensten aan op het gebied van Kabeltelevisie, Digitale televisie, Telefonie, Breedband Internet, Mobiel internet. De diensten worden nog wel onder de vertrouwelijke oude namen aangeboden, alle mobiele telefonie en internet wordt nog vermarkt onder de naam Vodafone, de overige dienst voor thuis vallen nog onder de noemer Ziggo. Er zijn meer dan 250, voornamelijk Vodafone winkels waar ook de producten van Ziggo gekocht kunnen worden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met VodafoneZiggo. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Klant bij of aan het overwegen om klant te worden bij VodafoneZiggo? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare reviews over VodafoneZiggo, zodat er een goed beeld geschetst kan worden over de aangeboden producten en diensten. Laat als klant jouw eerlijke en oprechte mening achter en help anderen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Ben je aan het overwegen om een dienst of product bij VodafoneZiggo aan te schaffen. Kijk dan op deze pagina naar de reviews en lees de ervaringen van andere klanten. Met behulp van deze reviews kun je een juist beeld vormen over VodafoneZiggo. Alle reviews zijn gecontroleerd op valsheid en onwaarheden, zodat er een betrouwbaar beeld ontstaat.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk VodafoneZiggo

VodafoneZiggo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.