5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Centraal Beheer

Centraal Beheer is verzekeraar welke inmiddels een merk van verzekeringsbedrijf Achmea is geworden. 1909 werd Centraal Beheer opgericht in Amsterdam en verhuisde in de zeventiger jaren naar Apeldoorn, waar de leuze: ‘Even Apeldoorn Bellen’ ontstond. Centraal Beheer biedt privé en zakelijke verzekeringen, maar houdt zich daarnaast tegenwoordig ook bezig met financiële dienstverlening en autolease.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Centraal Beheer. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Is Centraal Beheer een verzekeraar voor jou? Wat zijn ervaringen van anderen? Lees hieronder reviews en krijg een duidelijker beeld. Heb je al ervaringen opgedaan met Centraal Beheer laat dan hieronder jouw feedback en opmerkingen achter zodat er meer informatie beschikbaar komt. Alle reviews zijn van echte klanten en worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie.

Wil je weten hoe anderen, die gebruik maakten van deze verzekering, dit hebben ervaren? Lees dan hieronder de reviews en krijg hulp bij het vormen van een goed beeld over Centraal Beheer. Met het lezen van de reviews van andere gebruikers kun je vervolgens een weloverwogen keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Centraal Beheer

Centraal Beheer

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.