3.7/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 7.3/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  Klantonvriendelijke interpretatie voorwaarden
  Wij hebben een verzekering voor de hond. Bij jaarlijkse inenting door dierenarts net over de grens verwijderde dierenarts een huidgezwelletje. Vele malen goedkoper dan een dure Nederlandse dierenarts. Petplan weigert echter te vergoeden ondanks dat zij ook veel goedkoper uit zouden zijn
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Beste premie
  Ondanks de wat gevorderde leeftijd van ons hondje konden we bij Peplan terecht voor een nette premie. Vrij snel een declaratie ingediend en dit is gewoon snel en degelijk verlopen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Goede ervaring
  Goed ervaring met Petplan. uiteindelijk weet je dat pas op het moment dat je moet declareren en dat ging vrij vlotjes. Omdat je ook wel andere verhalen leest over verzekeraars is een positieve noot soms ook welkom.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Figopet

FIGO is een huisdieren verzekeringsmaatschappij die verzekeringen aanbiedt die zijn afgestemd op de unieke behoeften van verschillende soorten huisdieren. Met haar aanbod, dat verzekeringen voor honden, katten, konijnen en papegaaien omvat, toont FIGO haar begrip voor de unieke band tussen huisdiereigenaren en hun dieren. Hun huisdierverzekeringen zijn ontworpen om verschillende medische behoeften te dekken, variërend van consulten, medicijnen en diagnostische onderzoeken tot gespecialiseerde onderzoeken, alternatieve behandelingen, therapieën en medisch noodzakelijke operaties. Andere dekkingen omvatten tandheelkundige behandeling na ongevallen, medisch noodzakelijke sterilisatie, behandeling voor gewrichtsaandoeningen en huidallergieën, en crematie. Op de website van FIGO kunnen huisdiereigenaren hun verzekering op maat samenstellen door de jaarlijkse uitbetaling en het vergoedingspercentage te kiezen die bij hun behoeften en budget passen. Deze flexibiliteit is gebaseerd op de filosofie dat elk huisdier uniek is en zorg verdient die is afgestemd op zijn specifieke behoeften. FIGO Pet heeft een relatie opgebouwd met dierenartsen om uitgebreide zorg te kunnen bieden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Figopet. De beoordeling van 7.3/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.65 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs verzekerd geweest bij Figopet, of ben je dat nog steeds? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Figopet, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Figopet dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Figopet is, wat de voor- en nadelen van hun verzekeringen zijn en hoe andere dit hebben ervaren. Onderbouw jouw keuze met de informatie van deze pagina zodat de keuze nog meer gebaseerd is op completer beeld.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Figopet

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Figopet.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.