5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Prima ervaring.
  Het aanvragen van een overlijdensverzekering was supersimpel. Ik heb me eerst zonder problemen kunnen inlezen op de website, alle vragen die ik had werden vooraf beantwoord en ik ben content met de voorwaarden. Ik heb vertrouwen in een correcte afhandeling van deze verzekering.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Monuta

Monuta is een bedrijf in uitvaartverzorging en daarbij een uitvaartverzekeraar. Bij Monuta legt men hun wensen vast en verzekert de uitvaart voor een bepaald maandbedrag. Doordat de eenmalige kosten van een uitvaart hoog liggen is een uitvaartverzekering soms een uitkomst. De organisatie heeft 130 vestigingen en is daarmee de grootste uitvaartverzorger van Nederland. Het bedrijf heeft daarmee 90 jaar ervaring. Een uitvaart kost gemiddeld 6 tot 10 duizend euro. Uiteraard is dit afhankelijk van de specifieke wensen, van sober tot heel uitgebreid. De kosten voor de uitvaart worden met een uitvaartverzekering van Monuta betaald via declaraties van de facturen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Monuta. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Monuta en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een gebruik hebben gemaakt van Monuta laten hun mening en ervaringen op deze website achter in de vorm van een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun beslissingsproces.

Heb je recent gebruik gemaakt van Monuta? Laat dan je onafhankelijke beoordeling achter, zodat anderen hier wat aan hebben. Door te vertellen hoe het is verlopen, van de kosten tot de verleende service en eventuele klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over Monuta door de reviews van anderen te lezen. Lees hier beoordelingen van echte klanten! Zie welke ervaringen zij hebben gehad en maak op basis daarvan de beste keuze!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Monuta

Monuta

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.