3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  2
  Zeer teleurstellend, communicatie&service vreselijk!
  November 2022 barkrukken besteld, afgelopen week geleverd… contact opnemen en de klant op de hoogte houden kent dit bedrijf helaas niet… zelf tussen de 10 en 20 maal contact opgenomen elke keer weer afgewimpeld helaas… vervolgens tot tweemaal toe een beschadigd product leveren… geen compensatie niets… nee zelfs aangeven dat de laatste kruk in hun ogen geen schade had… 540,- euro per kruk verwacht ik een gave kruk zonder krassen of iets… zeer teleurstellend!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Vulcano stone tuintafel
  De nieuwe tafel is ontzettend naar ons zin. De levering geschiedde uitstekend, de bezorgers waren vriendelijk en gingen voorzichtig om met de tafel en ook met de omgeving waarlangs de tafel gedragen werd. Absoluut niets op aan te merken!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Aime Té

Natural Luxury, made to last, dat is het motto van Aime Té, een verkoper van luxe designmeubelen. Op de website en in de showroom kunnen klanten de exclusieve meubels bezichtigen en aanschaffen. In het assortiment van Aime Té zitten Design Tafels, Stoelen, Banken, Kasten, Vloerkleden en nog veel meer. De materialen die door Aime Té worden gebruikt zijn van natuurlijke aard en kleur, dit zorgt voor een unieke en luxueuze look van het assortiment. Klanten kunnen voor hun eerste bestelling €20 korting krijgen door zich aan te melden voor de nieuwsbrief. Verder heeft Aime Té al bekendheid opgebouwd doordat de verkoper genoemd is bij VTWonen, Quote, Libelle en Scandinavian Living. Bestellingen worden gratis geleverd in Nederland en in België en er zit tot 5 jaar garantie op het meubilair. De verkoper verzamelt reviews van klanten bij Trustpilot en is ook aangesloten bij het Trusted Shops keurmerk. Klanten kunnen eenvoudig contact opnemen via telefoonnummer +31 85 000 37 42, via E-mail adres sales@aimetestudio.com en middels het contactformulier op de website. Ook kunnen klanten een bezoekje brengen aan de showroom.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Aime Té. De beoordeling van 6/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Aime Té waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Aime Té dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Aime Té, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Aime Té en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Aime Té!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Aime Té

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Aime Té.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.