5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Topwinkel
  Alles wat je nodig hebt voor je jacuzzi hebben ze hier voor een goede prijs. Uitleg op de website is erg handig.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Zwembad.be

Zwembad.be is de webshop van het zwembaden bedrijf Willy Naessens Swimming Pools en is een specialist op het gebied van alles rondom zwembaden. In het assortiment kunnen producten worden gevonden met betrekking tot Wateronderhoud, Reiniging, Zwembadaccessoires, Spa & Jacuzzi, Onderdelen, Tuinaccessoires en Afdekzeilen. Als losse elementen in het menu staan Chloor, PH, Manuele Testers en Zwembadrobots. Op de website staat informatie en uitleg over alle producten, bijvoorbeeld hoe chloor correct dient te worden gebruikt in het water, en hoe een robotstofzuiger bedient kan worden. Artikelen kunnen worden bezichtigd in één van de showrooms van de verkoper, maar natuurlijk ook online. Ook het afhalen van bestellingen is mogelijk bij Zwembad.be. Op Facebook, Instagram en Pinterest is Zwembad.be actief en er is een nieuwsbrief en ene blog aanwezig waar alle bezoekers gebruik van kunnen maken. Antwoorden op vragen kunnen klanten krijgen via de veelgestelde vragen pagina op de website, maar er kan ook contact worden opgenomen via het contactformulier op de website, via telefoonnummer +32 55 390 390 en via emailadres info@zwembad.be.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Zwembad.be. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Zwembad.be waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Zwembad.be dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Zwembad.be, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Zwembad.be en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Zwembad.be!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Zwembad.be

Zwembad.be

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.